Idanditeks

Idandamine koduste vahenditega: Riknemise vältimiseks on oluline kasutatavate vahendite puhtus! 1. Pese idandamisnõu kuuma veega. Sobib tavaline 1 liitrine klaaspurk 2. Loputa hoolikalt seemned ja vala üle eelnevalt keedetud leige veega. Leotage paar tundi. 3. Seejärel loputage seemneid veelkord ja katke idandamisnõu marli või muu hõredama kanga ning kummiga ning asetage purk sooja (18-22 kraadi), otsese päikse eest varjatud kohta kergelt viltuses asendis, nii et üleliigne vesi saaks välja vajuda 4. Loputa seemneid/idandeid 2x päevas leige veega. Idandid on söömisvalmis 3-6 päeva pärast, kui need on umbes 1-2 cm pikkused.

Alamkategooriad

Täpsemad filtrid

Õitsemise aeg
Tehke valik
Kõrgus
Tehke valik
Kasvukoht
Tehke valik
Mulla tüüp
Tehke valik
Õie värv
Tehke valik