Redis 'Red Hurricane' (Idanditeks ja võrseteks)

Raphanus sativus

Kogus pakendis: 10 g

Tootekood: 5907595506021

1.32

Ühikuhind: 150 €/kg

Saadavus: In stock

Tooteinfo

Tumepunased idandid on efektsed salatis, võileival ja toitude serveerimisel. Redise idud sisaldavad rikkalikult C-vitamiini. See on suurepärane külmetusravim, millel on ka rögalahtistav toime. Kõrge väävlisisaldus redise võrsetes avaldab positiivset mõju naha, juuste ja küünte seisundile.
Redise võrsetel on terav, piprane ja eristav maitse, mis on peaaegu identne redisejuure omaga. Neid lisatakse salatitele, võileibadele, kodujuustule, munadele ja rebitakse suppidesse. Idandamine koduste vahenditega: Riknemise vältimiseks on oluline kasutatavate vahendite puhtus! 1. Pese idandamisnõu kuuma veega. Sobib tavaline 1 liitrine klaaspurk 2. Loputa hoolikalt seemned ja vala üle eelnevalt keedetud leige veega. Leotage paar tundi. 3. Seejärel loputage seemneid veelkord ja katke idandamisnõu marli või muu hõredama kanga ning kummiga ning asetage purk sooja (18-22 kraadi), otsese päikse eest varjatud kohta kergelt viltuses asendis, nii et üleliigne vesi saaks välja vajuda 4. Loputa seemneid/idandeid 2x päevas leige veega. Idandid on söömisvalmis 3-6 päeva pärast, kui need on umbes 1-2 cm pikkused.

Toote omadused

Jaan.

Veebr.

Märts

Aprill

Mai

Juuni

Juuli

Aug.

Sept.

Okt.

Nov.

Dets.

Sobivad kaaslased

Survivalguide

Tumepunased idandid on efektsed salatis, võileival ja toitude serveerimisel. Redise idud sisaldavad rikkalikult C-vitamiini. See on suurepärane külmetusravim, millel on ka rögalahtistav toime. Kõrge väävlisisaldus redise võrsetes avaldab positiivset mõju naha, juuste ja küünte seisundile. Redise võrsetel on terav, piprane ja eristav maitse, mis on peaaegu identne redisejuure omaga. Neid lisatakse salatitele, võileibadele, kodujuustule, munadele ja rebitakse suppidesse. Idandamine koduste vahenditega: Riknemise vältimiseks on oluline kasutatavate vahendite puhtus! 1. Pese idandamisnõu kuuma veega. Sobib tavaline 1 liitrine klaaspurk 2. Loputa hoolikalt seemned ja vala üle eelnevalt keedetud leige veega. Leotage paar tundi. 3. Seejärel loputage seemneid veelkord ja katke idandamisnõu marli või muu hõredama kanga ning kummiga ning asetage purk sooja (18-22 kraadi), otsese päikse eest varjatud kohta kergelt viltuses asendis, nii et üleliigne vesi saaks välja vajuda 4. Loputa seemneid/idandeid 2x päevas leige veega. Idandid on söömisvalmis 3-6 päeva pärast, kui need on umbes 1-2 cm pikkused.